Nekaj rekov,citatov o svobodi

 

Najdi si službo.Pojdi v službo.Oženi se.
Imej otroke.Sledi modi.
Obnašaj se normalno.Hodi po pločniku.
Glej televizijo.Ubogaj zakone.
Varčuj za stara leta.

Zdaj ponovite za mano:

"JAZ SEM SVOBODEN"

 

Ljudje živimo za prihodnost.Hodimo na fakultete,ki nas ne zanimajo,
zgolj zaradi sorazmerno dobro plačane službe oz.nekega papirja,
ki ga bomo dobili po dovolj letih odrekanja, trpljenja in agonije.
Po tej poti nadaljujemo, in se zaposlimo v službah,kjer se zgodba ponovi.
Nekaj let oz. desetletij odrekanja,da bomo lahko na starost ali ko se upokojimo, živeli mirno in izpolnjeno življenje. Ko bomo imeli končno dovolj časa in denarja,da bomo lahko počeli vse tisto, kar si srce poželi.
Kdaj bomo vidl nesmiselnost tega,8 (ali več) ur preživljanja na dan, za 4 do 5 ur življenja, s tem da je ta preostali del dneva pri mnogih zapolnjen
s takšnimi in drugačnimi neplodnimi mašili. Nato imamo 5 dni agonije na teden, za 2 dni oddiha, kjer se za malenkost lahko odpočijemo. Tako pride na 10 mesecev in pol trpljenja na leto,za mesec in pol sprostitve. Živimo torej le za 4 ure na dan, 2 dni na teden in 1.5 meseca na leto.Na starost ne bo sicer ne časa, ne denarja, ne energije. Ker smo si v vseh teh letih uničili telo, bomo večino časa preživeli pri zdravnikih.in v čem je smisel tega?Da žrtvovali smo se za družbo kajti ta je sedaj boljša kot je bila prejšnja,in tako bodo lahko naši otroci imeli boljšo prihodnost!?

Ko bomo resno razumeli ta PROGRAM-Dela/Službe/,ki so nam ga poveznili čez oči,bo človek vsak pri sebi spoznal da,ko pogledaš celotno sliko tega,je resnica taka,da smo rojeni v delovno taborišče psihopatske elite,ki vlada svetu.
Težka bo pot nazaj do samozadostnosti,če že ne nemogoča,trenutno nas davčijo huje,kot so nas v srednjem veku,samo da smo danes vsi tako apatični,da se nam še za svobodo neda več boriti.Svetovni plan je,da se uniči še zadnjega samozadostnega človeka na planetu-KMETA.Kmeta hočejo uničiti pokupiti zemljo,kmeta strpati v mesto,da si najde službo in kupuje hrano izbranih proizvajalcev v "supermarketu".In tako se počasi uničuje generacija sejalcev/predelovalcev in pravega znanja kmetovanja.Jedli bomo razen vrtičkarjev,pač tisto kar nam bodo prodajali,Gensko spremenjeni ŠiT.

 

 

Kaj to čujem najdi si službo
Da lahko polovico svojega budnega življenja sprejemam ukaze
od nekoga drugega,da zaslužim zadolžnico privatne koorporacije,da poplačam obresti te iste zadolžnice?
Da lahko skoraj 2/3 produkta mojega dela,ki mi je
posredno in neposredno  ukraden skozi davke,pristojbine,globe,penale,
dajatve,prisilnega nakupa...Z grožnjo sile,zastraševanja in pripora,če tega ne storim?Da lahko ustvarjam produkte narejene iz zemeljskih rezorsov,
da lahko zaslužim koščke papirja,katere lahko zamenjam za druge produkte narejene iz zemeljskih rezorsov,da lahko omogočim nadaljevanje umetno ustvarjenega dolga osnovanega na konstruktu,kateremu pravimo ekonomija?
Najdi si službo?Get a F.....g clue!

 

Kako vam je všeč vaš svet?

No upam da vam je res všeč zato,ker ste ga vi zgradili!
Ne vem,ali imate službo ali delate polni ali skrajšani delovni čas ali pa sploh ne,ampak vaše pravo delo je za polni delovni čas ali dejansko 24/7 delo,ki ohranja strukturo tega našega sveta.Vidite,ne le,da smo ustvarili svet v katerem živimo,ampak ta svet zahteva naše stalno vzdrževanje.Tako kot kakšen stroj za natančnost,ki mora neprekinjeno delovati.In Če ga mi nebi nenehno vzdrževali bi seveda svet kot ga poznamo razpadel.Mi smo nagnjeni k razmišljanju,to je naša pogojenost,da je svet ločen od nas,da je ločen v obstoju.Vendar pa nam modreci govorijo že številna stoletja,da je ta svet iluzija,optična iluzija zavesti.Delo je dobro tisto iz srca za kreativnost za družino,prijatelje za razvoj.Služba/Šiht je pa past,ki si jo je izmislila vladajoča elita,da smo utrujeni,zdolgočaseni in neuporniški,da ne bi imeli preveč časa filozofirati o našem obstoju... in pravilnem razvijanju nas samih.

 

"Mi moramo postaviti na stran to absolutno navidezno idejo,da
mora vsakdo služiti za preživetje.
Dejstvo je,da lahko danes eden od deset tisočih izmed nas,
naredi tehnološki preboj,ki je zmožen preživljati vse ostale.
Današnja mladina ima popolnoma prav v prepoznavanju tega nesmisla,
da je treba zaslužiti,da preživiš.Kar naprej si izmišljujemo nova delovna mesta,zaradi te lažne ideje,da mora biti vsakdo zaposlen in garati,ker sodeč po Malthusian-Darwinovi teoriji,mora utemeljiti svojo pravico do obstoja.
Torej imamo inšpektorje inšpektorjev in ljudi,ki ustvarjajo orodja za inšpektorje,ki pregledujejo inšpektorje.Prava poslovnost ljudi bi bila ta,da gredo nazaj v šolo in da razmišljajo o čemur koli so razmišljali preden je nekdo prišel in jim povedal,da morajo zaslužiti za peživetje."
Richard B.F.(1895-1983)

 

Vaše misli vplivajo na realnost,s posrednim delovanjem,
pri čemer  vaša prepričanja,povzročijo  samoizpolnjujočo prerokbo.
Ko greste na delo vsak dan,ste vi  samoizpolnjujoča se prerokba.
Ne obstaja zakon vesolja,ki pravi,da morate zjutraj vstati in iti na delo.
To je vaše prepričanje,da greste v službo vsaki dan.In ko greste v službo,imate vpliv na svet s svojimi dejanji.Vi opravljate določeno delo,s tem zanemarjate,da bi opravljali drugačno delo.Vaše prepričanje o realnosti se bo odrazilo skozi vaša dejanja,pogosto na zelo prefinjene načine.Službe nisem imel od zgodnjih 90ih,ker verjamem,da je ne potrebujem in si je tudi ne želim.To oblikuje mojo izkušnjo te realnosti,kot tudi vpliva na vsakogar,ki pride v stik z menoj.

"Na srečo,so nekateri rojeni z duhovnim imunskim sistemom,kateri bo slej kot prej dal zavrnitev tega iluzornega svetovnega nazora,ki je vcepljen od rojstva in skozi socialnega pogojevanja.Oni začnejo zaznavati,da je nekaj narobe in začnejo iskati odgovore.Notranje znanje in nenavadne zunanje izkušnje jim kažejo strani resničnosti,katerih se drugi sploh ne zavedajo in tako se začne njihovo potovanje prebujanja.Vsak korak poti se opravi s tem,da sledijo srcu in ne sledenju množice in z izbiro znanja preko tančic nevednosti.

 

 

"Nogomet,pivo in predvsem hazardiranje,so napolnila obzorja v njihovih glavah.Sploh ni težko,da jih držimo pod kontrolo"
George Orwell 1984

 

Edini način,da se spopadeš z nesvobodnim svetom je ta,da postaneš sam popolnoma svoboden,tako,da je že tvoj lasten obstoj dejanje Upora.
Albert Camus.

 

SPREMINJANJE SVETA se začne z zelo osebnim procesom spreminjanja SEBE Edino mesto,kjer lahko začneš je TAM KJER SI In edini čas,kdaj lahko začneš je VEDNO ZDAJ.

 

Potencial

~Jaz sam ne morem spremeniti družbe na bolje.Lahko pa radikalno preoblikujem svojo zavest,da spreobrnem pogojevanje,ki omejuje moj potencial.Mi vsi lahko to storimo,eden po eden.Čez čas lahko spremenimo sami sebe do stopnje,da se družba spremeni iz notri na ven.Da se rodi nov način bivanja.Manifestacija naše rojstne pravice živeti v mirnem in bogatem svetu.
Bodi brez strahu.Zaupaj si.Živi svoj polni potencial~

Uredil

Leon B.