V tistih starodavnih časih,je obstajal človek z imenom Nimrod,kateri je bil vnuk enega od Noatovih sinov z imenom Ham.
Ham je imel sina z imenom Cush,kateri se je poročil z žensko imenovano Semiramis.Cush in Semiramis sta imela sina,ki sta ga imenovala Nimrod.

Po smrti svojega očeta,Se je Nimrod poročil z svojo lastno mamo in ona je postala mogočna kraljica.
Nimrod je postal božanski človek lastnemu narodu in Semiramis,njegova žena in mama je postala,mogočna Kraljica starega Babilona.
Nimroda so na vsezadnje ubili sovražniki in njegovo telo razkosali na kose in jih poslali na različne konce kraljestva.Semiramis je zbrala vse njegove dele telesa,razen enega dela,ki ga ni bilo mogoče najti.Ta manjkajoč del telesa je bilo njegovo spolovilo.Semiramis je trdila ,da se Nimrod ne more vrniti iz posmrtnega življenja brez tega dela telesa in povedala ljudem Babilona,da se je Nimrod dvignil do sonca in da ga bodo zdaj imenovali -BAAL- sončni bog.Kraljica Semiramis je tudi razglasila,da bo Baal prisoten na zemlji v obliki ognja,sveče ali lampe,ki bo uprabljena v čaščenju.

Semiramis je ustvarjala Skrivnostno religijo in postavila samo sebe kot boginjo.
Semiramis je trdila,da je bila brezmadežno spočeta.
Trdila je tudi,da je prišla iz lune v velikanskem luninem jajcu,katero je padlo v reko Efrat.
To naj bi se zgodilo v času prve polne lune po spomladanskem enakonočju.Semiramis je postala znana kot "Ishtar"katero se izgovori "Easter"in njeno lunino jajce je postalo znano kot "Ishtars"jajce ali angleško Easter egg po naše Velikonočno jajce.

 

Ishtar je kmalu postala noseča in trdila,da so žarki sončnega boga Baala povzročili njeno nosečnost.
Sin,ki ga je predstavila,mu je bilo ime Tammuz.
Tammuz je bil posebej znan po tem,da je imel rad zajce,kateri so postali sveti v tej "starodavni"poganski religiji...
Ljudje danes sploh ne vedo kaj častijo,starodavni Babilon je še kako živ v vaših čaščenjih,poganskih praznikov in festivalov kot sta Božič in Velika Noč in s tem se vladajoča elita satanistov in psihopatov,ki vladajo svetu posmehujejo pravim Božjim festivalom in praznikom ..kajti tudi Jezus jih je praznoval in bi jih morali tudi mi..Matej 5:17-Ne mislite,da sem prišel razvezat postavo ali preroke;ne razvezat,temveč dopolnit sem jih prišel. 

 

 

Babilonski poganski običaji so prevlečeni čez resnično Biblijsko pripoved,že v samih dejanjih in izjavah Kraljice Semiramis in Nimroda je videti,da je seveda Nimrod poznal Biblijsko zgodbo Kreacije,direktno od Noeata ali njegovih sinov,kajti Jezusov prihod je bil že prerokovan Adamu in kasneje Henohu(Enoch 7 od Adama)in zaradi tega vedenja je lahko Semiramis trdila,da je brezmadežno spočeta.Nekateri dokumentarci kot Zeitgeis...hočejo prepričati ljudi in so tudi jih,da je Jezusova zgodba,rojstvo in prihod,novejša različica tega starodavnega Babilonskega verovanja.

Ampak je pravzaprav OBRATNO.Babilonska poganska,satanistična verovanja so prevlečena čez RESNIČNO/PREROKOVANO/SVETOPISEMSKO BESEDO,da jo deskreditirajo,posmehujejo in nam vcepijo dvom v vero našega KRALJA KRALJEV/ODREŠENIKA/REŠITELJA/NEBEŠKEGA JAGNJETA JESUE/JESUSA/JEZUSA/JE

 

Pravi Božji prazniki ⬇️⬇️

Pripravil in Uredil

Leon B.