KRONOLOGIJA 500 LETNE JEZUITSKE PREVARE IN RAVNE ZEMLJE

Ponedeljek, ‎23. ‎januar ‎2017, ‏‎10:14:28

 

Spodaj je prevod dveh člankov,o zgodovini in vpletenosti Jezuitov,objavljenih je le peščica člankov o Jezuitski zaroti,zgodba je res dolga in obsežna.Čeprav Jezuitski Red,že na polno deluje 500 let,to
še ne pomeni,da ti isti ljudje,ki so ga ustanovili niso pred tem že stoletja in tisočletja,delovali pod drugačnimi imeni.Potrebno je razumeti,da so to veliki manipulatorji,okultisti
zlih namenov,ki izkrivljajo resnico in realnost z simboli in besedami,to že lahko vidite samo pri imenih božanstev,pretvorbah koledarjev,imen mest in držav pa tudi imenih priimkih ljudi.Vse to,da se prikrije,skrije izvor od kod prihajamo,od kod izvira vse,kar poznamo.Spodaj sem objavil dva odlična videa o Jezuitski zaroti,priporočam ogled!


Jezuiti so VOJAŠKA organizacija in ne verski red.Njihov vodja je general vojske in ne samo opat samostana.Cilj te organizacije je moč-moč v despotski obliki,univerzalna moč,moč nadzora sveta od enega samega človeka tako imenovanega Črnega Papeža,glavnega Generala Jezuitov.

 

Jezuitizem je najbolj absolutni despotizem ter obenem ena od največjih in ogromih zlorab...
Napoleon I(Napoleon Bonaparte, 1769-1821,Francoski Cesar)


"Moje mnenje je,da če so svoboščine te države-ZDA-uničene,bodo s subtilnostjo Rimsko Katoliških Jezuitskih duhovnikov,kajti oni so najbolj zviti,nevarni sovražniki do civilnih in verskih svoboščin.Sprožili so večino vojn v Evropi"
Prostozidar in 1. predsednik George Washington.

(Pozor;Prostozidar je pred Prvi Ameriški Predsednik)

Ta esej je poiskus,da bi postavili temelje za prikaz primarnih in posrednih dokazov,da je Družba Jezuitov,ki jih je leta 1540 ustanovil Ignatius Loyola pripomogla k ustvarjanju in ohranjanju Velike 500 letne Laži,da je Zemlja okrogla sfera,ki se vrti okoli osrednjega Sonca v kateri jo drži gravitacija.
Spodaj boste ugotovili,da so bili Jezuiti in Vatikan intimno in globoko vpleteni v vse,kar se tiče vesolja,vključno z vsemi najzgodnejšimi TELESKOPI do danes,so največji lastniki observatorijev in teleskopov na svetu vse do današnjega dne.
Od Kopernikove predanosti"Knjiga Kroženj"do Papeža Pavla II,do Galileja Galileja,kateri je ugajal Rimu in bil čaščen iz strani Rimskega Kolegija,katerega je tudi sprejel,Papež Pavel V.do Isaka Newtona,kateri je koval zaroto z Jezuiti v Angliji,do Alberta Einsteina,kateri je javno pohvalil,Teorijo Velikega Poka,ki jo je ustvaril njegov kolega,Jezuitski duhovnik,Georges Lamaitre,Jezuistsko društvo je bilo intimno vpleteno,tako v širjenje heliocentrične teorije,kot tudi prikritju 5,000 letne
Kozmologije Ravne Zemlje.


Jezuiti so vladarji vseh velesil in so neusmiljeni že stoletja,pri njihovem prizadevanju za svetovno prevlado,ni važno koga ubijejo ali kaj je potrebno storiti,da se vzpostavi svetovni red iz kaosa.
So njihovi vladarji ali pa so v globokem partnesrstvu s Rothscildi in mednarodnimi bankirji,skrivnimi združenji.Opus Dei,Škotskimi Prostozidarji,Zionisti..
Vladajo celotnim vladnim agencijam vključno z NSA, CIA,FBI,Mossad,KGB,Round Table,Committed of 300,Tavistock Institute,Lucis Trust Publisihing,Bilderberg Group in Council of Foreign Relations,vključno z vladnimi predstavniki in zakonodajalci,kot so Ameriški Predsednik,Kongres in Vrhovno sodišče.

Naši zakoni izvirajo iz Rimsko Latinskega Pomorskega Prava


Njihov 500 letni sistem temelji na odprtih ampak skrivnostnih organih upravljanja ,imenovanih Mestnih-Državah,ki jih vodi Trilateralna Komisija Vatikana,Mesta Londona in Washingtona D.C.Te ločene mestne države so individualne koorporacije,ki ne odgovarjajo nobeni državi in imajo svoj poseben status v svetu sodišč z svojim lastnim bančništvom,policijo,županom,ustavo in zastavami.(bonus vprašanje:zakaj je Washington imenovan,da je v Okrožju Kolumbije/District of Columbia).
Jezuiti so vojaški red pod okriljem Vitezov Malte,katerim vlada 13 starodavnih družin Satanističnih krvnih linij.Na vrhu moči je trenutno Adolfo Nicolas,ki je trenutni Vrhovni General,pred katerim odgovarjajo vsi Predsedniki,Predsedniki Vlad in Bankirji.


Papež(Grško pappas ‘oče’) / Matej 23,9

Nikogar na zemlji ne kličite ‚oče‘, zakaj eden je vaš Oče,ki je v nebesih.

 

 

Jorge Mario Bergoglio ni le podprl Ameriško sponzorirano diktaturo,ampak je tudi igral direktno vlogo "Umazani Vojni"(la guerra sucia”) v povezavi z vojaško Hunto,ki jo je vodil General Jorge Videla,ki je vodila v aretacije,zaprtja,mučenja in izginotja naprednih Katoliških duhovnikov in laikov,kateri so bili proti Argentinskem vojaškem vladanju.

Zdaj je prvič po 600 letih,Papež Jezuit,ki je kazal moč v Argentini med krvavo"Umazano Vojno.

Prvi Jezuiti so ustanovili Washington D.C.,ko je najbogatejši človek v ZDA,tistega časa Jezuit John Carrol podaril zemljo,s katero bi se rodil "Novi Jeruzalem"leta 1871 s prehodom zakona o Ekološkem Oblikovanju so kreirali ločitev mesta-države Washingtona D.C.(pozor..rojstvo je prišlo med državama Virginia in Maryland...,Virgin Mary/Devica Marija razumete?)
Tako dolgo že,ta podla skupina zlorabcev otrok,vlada svetu.Resnica se počasi odkriva in spodaj lahko vidite,kako daleč je Jezuitski vpliv prišel o vseh teh zgodbah in legendah,ki se nanašajo na sferično žogasto Zemljo,ki drvi skozi vesolje in okoli Sonca s tisoči kilometri na uro.

Zelo malo je v alternativnih medijih pokrit,ta vrh piramide,medtem pa obširno poročajo o Judih,bankirjih,Rothscildih,Prostozidarjih,Bilderbrgih i.t.d vprašati se je potrebno zakaj je temu tako?Zakaj niso vključena vseprisotna roka Jezuitov v vseh svetovnih dogodkih skozi vso sodobno zgodovino?

In zdaj odkrijmo,kako so Jezuiti pomagali pri ustvarjanju Največje Laži v zadnjih 500 letih-"Heliocentrizem"
Jezusovo Društvo(Družba Jezusova)aka Jezuiti so 500 letni Izključno Moško-Rimski Katoliški Vojaški Red.Delujejo preko Suverenega Viteškega Vojaškega Reda svetega Johna Hospitalierja iz Jeruzalema,Rodosa&Malte aka SMOM Vitezov Malte,s katero varijo moč v ozadju.

"Družba Jezusova"kot so uradno znani-to združbo je prvotno uporabil Vatikan,za odpravljanje različnih reformacijskih gibanj v Evropi,Zaradi katerih je Vatikan izgubil,velik del svoje verske in politične moči.Absolutna-časovna-vladajoča moč je bila vedno Vatikanov cilj.
Jezuiti so dejansko postali tako močni in ukazovalni,da jih je razpustil nihče drug kot Papež sam..Leta 1773 je Ganganeli,kateri je nasledil Clementa XIII,izdal papeško listino v kateri jih je dal zatreti,izničiti in razveljaviti njihov status.
Ostali so zatreti 40 let,amapk leta 1814 je Pius VII izdal ukaz s katerim je spet uveljavil društvo v okviru ustave "Sv.Ignatiusa"
Do 17.stoletja je bilo več kot 500 Jezuitskih šol s sedežem v Evropi.Jezuiti so standardizirali učni načrt in učne metode,ki so postale osnove,mnogih današnjih izobraževalnih sistemov.Kar 20.000 Jezuitov dela v več kot 100 državah z 200 člani v Britanskih župnijah,šolah,fakultetah in duhovnih cetrih.
Njihov namen za ustvarjanje Največje Laži v Zgodovini Človeštva,je bilo ustvariti zgodbo,da je vsak izmed nas samo eno bitje med milijardami in milijardami drugih zvezdnih sistemov,katera imajo lastne planete in morebitne prebivalce v primerjavi z dejstvom,da smo mi zares center vesolja in se vse vrti okoli nas in zaradi tega smo ena najpomebnejših Božjih stvaritev.

Jezuiti so bili pogosto zelo usposobljeni v jezikih in znanosti in je bilo pričakovati,da bodo uporabljali svoje tehnično znanje,še posebej na področju astronomije,s katero bodo pridobili na svojo stran vladarje in elito po vsem svetu in jih prepričali o večvrednosti katoliškega sporočila.
Do leta 1750 so 30 od 130 svetovnih astronomskih observatorijev vodili Jezuitski astronomi in 35 luninih kraterjev so poimenovali v čast Jezuitskih znanstvenikov.

Obdobje Izločitve Ravne Zemlje iz Znanstvenega raziskovanja

Do časa preden je bil Jezuitski red ustanovljen leta 1540,je bila najpogostejša šola mišljenja v zvezi z kozmologijo,da je Zemlja Ravna in Okrogla(ne sferična),kot so bile nauke zadnjih 5000 let.

Ko so Jezuiti pridobili na moči po vsem svetu,so vzbudili globalno žogasto Zemeljsko teorijo imenovano Heliocentrizem,korak za korakom za korakom,po le nekaj generacijah,so vsi na Zemlji Vedeli,da Zemlja potuje okoli Sonca z neverjetno hitrostjo.
Začelo se je z spremembo pogovora iz enega izmed Ravne Zemlje in Geocentričnosti na debato o tem ali se vrtimo okoli Sonca ali se Sonce vrti okoli nas,s katerim so počasi popolnoma odpravili celotno teorijo Ravne Zemlje.
Teorijo Ravne Zemlje nikoli ne omenjajo pri pouku zgodovine ali pouku astronomije ali pa na kakršnih koli inštitucijah učenja.

V zadnjih 150 letih je več pogumnih Mož in Žensk poskušalo izobraziti množice pred to ogromno strokovno goljufijo,ki so jo Jezuiti tako dolgo vodili,ampak mačka je ušla iz žaklja in resnica je dostopna za vse,ki jo želijo.
Tukaj je kronologija,kako so Jezuiti bili vpleteni v vsakem koraku na poti prevare v katero smo verjeli,da smo le ena majhna
svetleča pika v masivnem vesolju.


Ko je Jezuitski astronom,Giovanni Battista Riccioli izdal njegovo Almagestrum Novum je že samo naslov predlagal drznost projekta.
To naj bi bila nova in posodobljena različica Ptolomejevega Almagesta.Knjiga je ponudila nov vpogled v stanje misli o vesolju v 17. stoletju v Evropi.
Naslovni list Ricciolijevega Almagestruma Novum,nam pove njegov pogled na stanje astronomije leta 1651.
Riccioli se naslanja na dela številnih sodobnih in zgodovinskih mislecev.Navaja spisek 38 različnih astronomov in mislecev,kot so Aristotel,Ptolomej in ostale,ki so verjeli,da je Zemlja center vesolja.Primerja jih z 16 astronomi,vključno z Kopernikom,Keplerjem in Descartesom,kateri dajejo prednost,da je sonce v centru.

Leto 1600
Obstajali so trije matematični modeli za opis gibanja nebes

1.Aristotelov/Ptolomejski sistem,kjer vse kroži okoli stacionarne Zemlje.
2.Tychonic sistem(ki ga je razvil Tycho Brahe)v katerem je bila Zemlja stacionarna,Sonce je krožilo okoli Zemlje in vse ostalo je krožilo okoli sonca.Po Galilejevi predstavitvi leta   1611,je to postal najljubši model Rimsko Katoliške Cerkve.Večina Jezuitskih astronomov(kot je Clavius)je sprejela,ta sistem do leta 1620.
3.In pa Kopernikov sistem,s stacionarnim Soncem,okoli katerega se vse ostalo vrti.

Kopernik

Med Katoličani,je bil Cristoph Clavius(1537-1612)vodilni astronom v 16.stoletju.Bil je Jezuit,ki je vključil astronomijo v Jezuitski učni načrt in je bil glavni učenjak,ki je bil odgovoren za nastanek Gregorijanskega koledarja.Tako kot Wittenbergijski astronomi,je Clavius sprejel Kopernikov matematični model,ampak je vseeno verjel v Ptolemejev model vesolja.
Leta 1600 ni bilo nikakršnega uradnega Katoliškega stališča do Kopernikovega modela in zagotovo ni bil obravnavan kot herezija.

***************************************************************************

Tycho Brahe
Tycho Brahe, 14 December 1546 – 24 October 1601)
je bil Danski plemič znan po natančnih in celovitih astronomskih in planetarnih opazovanjih.Po nesoglasjih z novim Danskim kraljem Cristianom IV,leta 1597,je bil povabljen iz strani Češkega(Bohemija)kralja in Svetega Rimskega Cesarja Rudolpha II v Prago,kjer je postal uradni cesarski astronom.Zgradil je novi observatorij na Benátky nad Jizerou.Tam je bil od leta 1600 in do njegove smrti 1601,njegov asistent je bil Johannes Kepler,kateri je kasneje uporabil Tychove astronomske podatke in razvil svoje tri zakone planetarnih gibanj.
Nekatera sprejetja Tychoičnega sistema so vztrajala do 17.stoletja in po nekod do 18.stoletja;Podpirala so ga(po odloku Kopernikove polemike leta 1633)poplave Tychove litarature,ki so bila seveda Jezuitskega izvora.
Med pro-Tycho Jezuiti,je leta 1691 Ignace Pardies razglasil,da je to še vedno splošno sprejet sistem vse tja do leta 1728,to je potrdil tudi Francesco Blanchinus.Vztrajnost tega Tychovega sistema,še posebej v Katoliških državah,je bilo potrebno pripisati potrebam po (v primerjavi z Katoliško doktrino) "varni sintezi starodavnega in sodobnega"

**************************************************************************

Galileo Galilei ~ Papežev in Jezuitski prijatelj in v Totalni Zmoti

Upravičenec cerkvenga pokroviteljstva astronomije Galilejo,se je dvignil na ugleden položaj z objavo dela Sidereus Nuncius,ki je obsegal astronomska opazovanja,ki jih je omogočala iznajdba teleskopa leta 1608.Bil hvaljen v Rimu,počaščen iz strani Jezuitov Rimskega Kolegija,sprejet od Papeža Pavla V in cerkvenih dostojanstvenikov.Leta 1611 je Galilejo potoval v Rim,da bi predstavil svoje ugotovitve,bil je sprejet z velikim navdušenjem.Svoje opazovanje je demonstriral Cristopherju Claviusu,Jezuitu Rimskega Kolegija in najbolj spoštovanem astronomu v Evropi tistega časa,kateri je potrdil Galilejeva opazovanja in del njegove teze planetarnega gibanja.Bil je monumentalno aroganten,bojevit,nesramen do vsakega,ki mu je nasprotoval.

Sporna Vprašanja(don’t you just love that title?)so bila poslana v pismu Galileju Aprila leta 1615,kjer opisuje uradno stališče cerkve.
Poudarjeno je bilo,da je Kopernikova teorija povsem sprejemljiva,kot delovna hipoteza in če obstaja dokaz,da se Zemlja vrti okoli Sonca"potem bi morali nadaljevati z veliko mero previdnosti pri pojasnjevanju odlomkov Svetega Pisma,ker uči prav nasprotno.

Galilejo ni imel asatronomskega dokaza,ki bi ga lahko ponudil,deloma zato,ker se njegova opazovanja niso ustrezno uskladila z njegovo teorijo.Namesto tega je Galilejo predlagal kot dokaz Pomanjkljivo in neprepričljivo teorijo,da je plima dokaz Zemljine rotacije.Leta 1616 je mu je Zerkev ukazala,da preneha in odneha njegovo javno zagovorništvo na to nedokazano teorijo.

Leta 1623 se je njegov prijatelj in podpornik Maffeo Barberini povzpel do papešetva in Galilejo je samozavestno ponovno vstopil v svet javnosti.Istega leta je objavil Il Saggiatore(‘The Assayer’),v katerem je začel neusmiljen napad na razpravo o kometih,ki jo je vodil Orazio Grassija,Jezuitski matematik v Rimskem Kolegiju.Grassi je uporabil PARALLAX opazovanja,s katerim je trdil,da so kometi bolj oddaljeni kot Luna;Galilejo je posmehoval to idejo in trdil,da so kometi optična iluzija.Njegova dejanska napaka je bila,da ni vzdržal,grobosti Galilejevega tona glasu,zato je trajno skisal svoje odnose z Jezuitskim redom.Papež Urban VIII je temeljito užival v retoričnih uspevanjih Galilejeve proze,tako zelo,da je celo sestavil pesem v njegovo čast.

Jezuiti v Rimskem Kolegiju so nedvomno sledili Aristotela v filozofiji in Ptolomeja v astronomiji,vsaj zaradi didaktičnih namenov.

Orazio Grassi, S.J. (1 May 1583 – 23 July 1654) je bil Italijanski Jezuitski duhovnik,ki je bil bolje znan kot matematik,astronom in arhitekt.Bil je eden od avtorjev v  polemiki z Galilejem o naravi kometov.

***************************************************************************
Giovanni Battista Riccioli(17 April 1598 – 25 June 1671)je bil Italijanski astronom in Katoliški duhovnik v Jezuitskem redu.Med drugim,je znan,zaradi svojih poskusov z nihali in padlimi telesi,z njegovimi 126 argumenti,ki se nanašajo na gibanje Zemlje in pa uvedbe trenutne sheme Lunine nomenklature.

Ostali Jezuitski astronomi 17.stoletja:
* Matteo Ricci (1552-1610),italijanski matematik,prevajalec in znan predvsem po svoji pomembnosti v Jezuitskih misijah na Kitajskem.
* Christopher Clavius ??(1538-1612),nemški matematik in astronom,najbolj znan v zvezi z Gregorijanskim koledarjem..
* François d'Aguilon (1567-1617),Belgijski matematik in fizik,ki je delal na optiki.
* Giuseppe Biancani (1566-1624),Italijanski astronom in selenographer,ki je napisal Sphaera Mundi..
* Wenceslas Pantaleon Kirwitzer (1588-1626),Češki astronom in misijonar na Kitajskem.
* Charles Malapert (1581-1630),Belgijski astronom znan,kot opazovalec zvezd na južnem nebu in ki je bil proti Koperniku.
* Christoforo Borri (1583-1632),Italijanski matematik in astronomijo,ki je opravljal opazovanja,na magnetni deklinaciji kompasa.
* Christoph Grienberger (1561-1636),Avstrijski astronom in matematik.
* Giovanni Battista Zupi (c.1590-1650),Italijanski astronom,ki je odkril,da ima Merkur orbitalne faze.
* Alexius Sylvius Polonus (1593-c.1653),Poljski astronom.
* Johann Baptist Cysat (1587-1657),Švicarski matematik in astronom,ki je naredil pomembne raziskave o kometih in Orion meglici.
* Mario Bettinus (1582-1657),Italijanski matematik in astronom ..
* André Tacquet (1612-1660),Flamski matematik čigar delo je pripravilo teren za morebitno odkritje Calculusa.
* Francesco Maria Grimaldi 1618-1663),Italijanski fizik, ki je skoval izraz "difrakcije" in ki je uporabljal instrumente za merjenje   geoloških značilnosti na Luni.
* Niccolo Zucchi (1586-1670),Italijanski astronom znan po svoji študiji Jupiter in mnoga dela na oblikovanju teleskopa.
* Giovanni Battista Riccioli (1598-1671),Italijanski astronom, ki je bil prvi, ki je ugotavil,da je Mizar"dvojna zvezda."
* Albert Curtz (1600-1671),Nemški astronom.
* Jacques de Billy (1602-1679),Francoski matematik,ki je pisal o teoriji števil in astronomije.
* Athanasius Kircher (1601-1680),Nemec,ki je v svoji Scrutinium pestis 1658 ugotovil prisotnost "malih črvov" ali "animalcules" v   krvi in ugotovil,da bolezen povzročajo mikroorganizmi.To je predhodnica teorije o bakterijah.
*****************************************************

Vatikanov najnovejši..... (LBT) ali L.U.C.I.F.E.R. Telescope

Large Binocular Telescope Near-infrared Spectroscopic Utility with Camera and Integral Field Unit for Extragalactic Research,leta 2012 so ga preimenovali v LUCI.

***************************************************************************

(Jean-Luc Picard Kapetan Zvezdne Ladje Enterprise)

 

Jean-Félix Picard (Črnobela slika zgoraj-21. julij 1620 - 12. julij 1682) je bil francoski astronom in duhovnik,rodil se je v La Fleche,kjer je študiral na Jezuitski College Royal Henry-Le-Grand..Bil je prvi,ki je izmeril velikost Zemlje z razumno stopnjo natančnosti.

 

Holliwood je glavni promotor Heliocentričnega in neskočnega vesolja.V starodavni Evropi je vladala duhovščina,ki se je imenovala Druidi.
Druidi so bili ministri,duhovniki,sodniki,(črne halje)odvetniki;bili so verski voditelji.
Tako ,kot so vladali takrat,vladajo tudi danes.Evropa je še vedno Druidska država
prav tako Amerika.Če tega sistema ne boste razumeli ne boste nikoli vedeli kaj se dogaja.
Holly drevo je bil njihov najbolj sveti simbol,ker je bilo sveto materi Holle ali Hel(Nordsko)
boginja podzemlja,
prav tako eden od najpomembnejših simbolov  Druidskega sistema je čarobna palica,
(kot Merlin čarovnik s čarobno palico)
In prav tako jo uporabljajo voditelji orkestra in diregenti in bolje za vas,da igrate kot "Gospodar" dirigira.
On vas vodi in usmerja,z čarobno palico,da plešete po njegovi glasbi.
Čarobne palice so vedno bile narejenje iz lesa Holly drevesa.(Holly wood.)Hollywood je Druidska vzpostavitev in vsi simboli,
besede,izrazi,zgodbe so zasnovani.Tako današnji čarovniki Hollywooda vodijo in usmerjajo UME generacij preko filmov in glasbe!**Jordan Maxwell

 (Druidi/Jezuiti spet ista vrsta manipulatorjev skozi zgodovino)

 

ZANIMIVOST

Preberite"Skrivnostna Zgodovina Jezuitov"od Edmonda Parisa."Jezuitski Oče Staempfle je bil diskretni avtor knjige "Mein Kampf"."
"Veliko sem se naučil iz Reda Jezuitov",je dejal Hitler..."Do sedaj še nikoli ni bilo ničesar bolj veličastnega,na Zemlji,kot Hierarhične organizacije Katoliške Cerkve.Iz te organizacije sem veliko prenesel na mojo stranko...vam bom zaupal eno skrivnost..ustanavljam Red...s tem Redom bomo vzredili mladino pred katero se bo svet stresel...Hitler se je nato ustavil,češ,da ne more reči ničesar več.."
"Znotraj službe SS Centralne Varnostne Službe,je bila ustanovljena Organizacija in večina njenih glavnih delovnih mest je bila v lasti Katoliških duhovnikov,kateri so nosili črne uniforme SSa.Jezuitski Oče Himler je bil eden izmed višjih častnikov."
To je samo vrh ledene gore,sodeč po Jezuitu Edmundu A. Walshu,ki je bil "svetovalec" ZDA med Nuremberškimi procesi:
Walsh je bil tisti,ki je bil ključnega pomena in je usmerjal težko okultni simbolizem in dejavnosti Nacistov,ki niso nikoli bila vključena v sojenja,čeprav so vsi obtoženci nosili vsaj ducat okultnih simbolov na njihovih uniformah in sodelovali pri okultnih obredih.
Walsh je tudi zagotovil,da je bila ključna vključenost Katoliške Cerkve črtana iz uradne evidence,prav tako prisotnost Katoliških Duhovnikov v koncentracijskih taboriščih,evidenca rednih srečanj Kardinalov,Škofov in Nacistov so bila prav tako uničena ali zatreta
in absulutno nobenih omemb Jezuitske udeležbe.Wals je tudi zagotovil,da so bili iz Nuremberških procesov izključeni številni ugledni Nacisti".

Flat Earth: Exposing the Jesuit Agenda!

Jesuits Erasing our Flat Earth - Documentary

P.S.

Za vse tiste,ki bi radi podrobneje razumeli Ravno Zemljo iz Kreatorskega/Biblijskega stališča

priporočam spremljanje teh treh imen: še posebej Zen Garcia,ki zares podrobno spremlja,raziskuje in razlaga extra Biblijske texte,kaj se je dogajalo v raju(Satan je oče Kajna)in da samo preko Jesusa je mogoča odrešitev in vstop  Raj....

Rob Skiba

Zen Garcia

FlatWater FlatEarth

Pripravil in Uredil

Leon B.

Comments: 0